3 maart 2022

Met ingang van vandaag is Exciting Genes van Jouke Kloosterman het aanspreekpunt voor de vermarkting van het EG stierenpakket.

Dat geldt voor zowel de KI Service-clubs als voor de veehouders.

U kunt nog steeds de u bekende contactadressen benaderen voor informatie en voor de levering en de prijzen van het EG stierenpakket.

De reden voor de wijziging is een positieve: vanaf 2009 heb ik zelf geen sperma verkocht van deze Fleckvieh stieren vanwege mijn rol bij de Reproplussen. Geen rietje.

Dyta en ik bij Willem

Nu de prestaties van E.G WilhelmusPp ( zeer complete FV stier, uitermate geschikt voor de eerste kruising op Holstein) en E.G. Wolfgang (beste uiers, melkrijke koeien, extreem hoog Eiwit 3.80 gem, A2A2) dermate gunstig zijn en zeer betrouwbaar getest zijn wil ik graag weer tussen de koeien met de boeren de fokkerij doornemen met vooral ook het oog op de toekomst.

Voor mijn ideeen daarover:

Regeneratieve landbouw en dubbeldoel koeien gaan hand in hand, probleemloos sterk bespierd vee, maximaal weiden met weinig krachtvoer en zonder kunstmest zonder problemen.

Met alle positieve effecten voor biodiversiteit en het klimaat en de bodem in 1 pakket. Beter en simpeler wordt het niet. Voor de boer, de koe en het saldo.

Regeneratieve landbouw met oa fotoalbum van een weidegang bij Peter Oosterhof:

Regeneratief boeren, probleemloos gezond vee. Natuurlijk koeiengedrag levert gezonde koeien, een uitstekend saldo, een gezonde bodem, biodiversiteit die gratis voor de boer werkt en het levert ook gezonde mensen op. En ja een gezonde planeet als bonus.

Het boerenvak heeft mijn interesse. De veestapel is daar een interessant onderdeel van.

Ik ben vanaf 2009 vaak de boer op geweest als Reproplus vertegenwoordiger. Samen met collega’s en werknemer Sipke Plat die verhuurd wordt aan Reproplus en zoals bekend als een bezetene foto’s en films gemaakt. Van allemaal verschillende dochters van allemaal verschillende stieren en verschillende leveranciers en rassen.

Wolfgang

Voor mij een prachtige kans om dit verkoopwerk nu na zoveel jaar voor mezelf te doen met Sipke Plat en Sietze Akkerman en de Reproplussen als contactpersonen.

Moeder van Wilhelmus Pp

KI’s zullen door Masterrind op de hoogte gebracht worden van de veranderde voorwaarden.

Voor alle informatie kunt u de contactpersonen op deze site bellen appen of mailen.

OFFICIEEL verzoek om 50 jonge Wilhelmus dtrs te keuren:

We staan u graag te woord.

Jouke Kloosterman

Excitinggenes@gmail.com

06 1195 4432

Mededeling betreffende de vermarkting van de Exciting Genes-stieren.